Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenspa kopen - spa kopen voor buitenDe voordelen van een buitenspa


Heeft u last van pijnlijke spieren of gewrichten? Overweeg dan eens een spa te kopen! De krachtige massagestralen versoepelen uw spieren en u voelt alle spanning en stress van u afglijden. Kom tot rust in het warme water van uw spa, buiten in de tuin, onder een afdak, maar ook binnen.

Wat doen de massagestralen van een buitenspa met uw lichaam?

- De bloedcirculatie wordt gestimuleerd.
- Gifstoffen in uw lichaam worden afgevoerd, waardoor u minder kans op griep of verkoudheid heeft.
- Het natuurlijk drijfvermogen van een buitenspa buiten laat uw lichaams-gewicht met negentig procent dalen waardoor u volledig kunt ontspannen.
- U kunt het hele jaar gebruik maken van een spa buiten in uw tuin.

Een spa kopen voor het ultieme dromen!

Bubbelkoning levert topkwaliteit baden tegen een lage prijs. Onze bekende buitenspa's met uitgebreide opties verkrijgbaar in verschillende model voor buiten zijn een aanwinst voor iedere tuin. We bieden diverse mogelijkheden, waardoor ze voor ieder budget en tuin geschikt zijn. Zo is deze vorm van heilzame ontspanning voor iedereen betaalbaar.

Bij Bubbelkoning vindt u buitenspa's van de hoogste kwaliteit. Met sterke waterstralen en heerlijke luchtbubbels kunt u jarenlang heerlijk genieten van uw eigen buitenspa.Dit komt doordat onze jacuzzi's gemaakt zijn van de beste materialen zijn gemaakt. 
 Met meer dan vijftien jaar ervaring ontzorgen wij u volledig en zorgen we voor een professionele installatie van uw eigen jacuzzi voor buiten. Eenvoudig te onderhouden tijdens alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze waterstralen en bubbels zorgen ervoor dat u totale ontspanning ervaart tijdens het baden. De positieve effecten van een bubbelbad zijn de stimulering van de bloedsomloop, openen van de poriën, vermindering van gewrichtspijn en uiteraard de luxe van een spa in uw eigen huis. In de showrooms van Bubbelkoning kunt u zich over de complete collectie bubbelbaden laten informeren.

Een spa buiten in uw tuin is dé oplossing om even lekker weg te dromen en tot rust te komen in de openlucht. Heerlijk verkoelend in de zomer en heerlijk verwarmend gedurende de koudere dagen en avonden. In onze showrooms kunt u al onze jacuzzi baden zien, voelen en testen, zoals ook de Zwemspa's. Bekijk direct ons aanbod wanneer u van plan bent een buitenspa, spa of bubbelbad te kopen, kies voor top kwaliteit dat past binnen elk budget.

Bekijk al onze jacuzzi modellen