Wat doet een bubbelbad met je lichaam?

Lekker ontspannend na een lange dag op het werk. Je stapt je bubbelbad in en je vergeet even alle drukte om je heen. Maar wat doet een bubbelbad met je lichaam? Het geeft een heerlijk relax gevoel waardoor je stresslevel wordt verlaagd. In onze vorige blog vertelden we wat meer over de gezondheidsvoordelen van een bubbelbad. Wanneer je minder stress ervaart ga je spanning tegen en dat is bevorderlijk voor je nachtrust. Je slaapkwaliteit verbetert met een ontspannend bezoek aan je persoonlijke spa. Naast de ontspanning en een verbetering van je nachtrust is het ook nog eens hartstikke gezellig om met familie en of vrienden in een bubbelbad te zitten.

Ontspannen in een bubbelbad

Hoe fijn is het om op een doordeweekse dag te stappen in je persoonlijke spa met je gezin of vrienden/vriendinnen? Wist je dat ruim de helft van Nederland het weleens ‘te druk’ heeft? Ze ervaren een opgejaagd gevoel doordeweeks omdat ze voor hun gevoel ‘alle ballen in de lucht’ moeten houden. Sommige voelen zich tekort geschoten en deze tijdsdruk en gevoelens komen voornamelijk voor bij ouders van thuiswonende kinderen, hoger opgeleiden en vrouwen. Hoe fijn is het dan om als je kinderen in bed te liggen vrienden uit te nodigen en thuis lekker met zijn allen in de jacuzzi te stappen? Neem de tijd voor elkaar en klets eens bij hoe het met elkaar gaat. Je hoeft dit niet uit te rekken naar het weekend maar pak eens lekker een doordeweekse dag. Zo zie je dat een jacuzzi niet enkel lichamelijk voordelen geeft maar zeer zeker ook psychisch.

bubbelbad

Persoonlijke spa tot je beschikking

Heb je nog een persoonlijk jacuzzi in je huis of tuin? Waarom langer wachten? Jezelf wikkelen in een warme deken op de bank is niet meer nodig wanneer je een persoonlijke spa tot je beschikking hebt staan. Warmte doet een mens goed! Ondanks de koud kan je elke dag genieten van warmte voor je geest en lichaam. Benieuwd naar alle spa modellen en mogelijkheden? Wij adviseren je graag! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.