Een jacuzzi verplaatsen, waar moet je op letten?

Een jacuzzi verplaatsen, waar moet je op letten?

Ben je niet meer tevreden over de plek die je jacuzzi inneemt? Dan kun je de jacuzzi verplaatsen. Misschien vind je een andere plek in huis/tuin beter. Sommigen hebben de jacuzzi in de tuin staan maar er zijn ook mensen die hem onder de overkapping in huis hebben staan. Een verhuizing is ook een reden om de jacuzzi te verplaatsen. Wanneer je besluit om de jacuzzi te gaan verplaatsen moet je met een aantal zaken rekening houden.

Jacuzzi verplaatsen of verhuizen

Wanneer je de spa een andere plek wilt geven, moet je opletten dat de afwaterng van de spa weg kan stromen. Een spa dichtbij de woning is ook erg raadzaam. Wij raden aan om de spa niet zelf te verhuizen. Het is een proces wat zelfs met de juiste gereedschappen/apparaten gevaarlijk kan zijn. Een jacuzzi verplaatsen moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Wat kun je al wel doen? Laat de jacuzzi leeglopen en koppel het los van elektrische stroom.

Verhuis je Jacuzzi

Een spa bestaat uit één geheel en niet uit losse onderdelen. Hierdoor past het niet door een standard deuropening. Hoe komt de spa dan op locatie? Vaak heb je dan de hulp nodig van een kraan. Het gewicht van een spa bubbelbad ligt vaak (leeg) tussen de 200 en 350 kg. Geen klein karweitje dus! Je kunt op internet je klus plaatsen en dan wordt de verhuizing/verplaatsing uitgevoerd door een gekwalificeerde vakman. Er zijn verschillende bedrijven die deze klus voor je willen klaren.

Ben je geïnteresseerd in een jacuzzi in je huis of tuin? De specialisten van Bubbelkoning plaatsen de spa graag voor je. We kunnen de  spa bezorgen, plaatsen en installeren. Onze vakkundige monteurs leveren topkwaliteit jacuzzi’s!

Wil je meer informative over de jacuzzi’s? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via 040 707 4549 of vul het contactformulier op de website in.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom