Een poolparty in jouw jacuzzi met een waterdichte speaker

Lekker met vrienden vertoeven in je jacuzzi; een heerlijk moment waarin je heerlijk tot rust komt. Hoe fijn zou het zijn als je hier een feestelijke playlist bij zou kunnen beluisteren? Natuurlijk zou je een normale speaker naast je jacuzzi kunnen zetten, maar dan loop je wel het gevaar dat je speaker nat wordt en daardoor kapot gaat. Met een waterdichte speaker loop je dat risico niet, waardoor je optimaal kunt genieten van je poolparty. We vertellen je graag meer over dit type speaker en geven je meer tips over hoe jij van jouw poolparty een succes kunt maken!

Helder geluid

Bij het uitzoeken van een waterdichte speaker voor je jacuzzi is de kwaliteit van het geluid natuurlijk het meest van belang. Sommige speakers kunnen namelijk doffer klinken wanneer ze in het water geplaatst worden. Zo behoud de waterdichte balspeaker van Bubbelkoning optimaal geluid, omdat het speaker gedeelte zich boven water bevindt.

LED verlichting

Er zijn een hoop verschillende waterdichte speakers te vinden. Sommige van dit soort speakers hebben zelfs ingebouwde LED verlichting. Dat geeft extra sfeer aan je poolparty wanneer het donker wordt!

Maak je poolparty compleet

Een goede gastheer of gastvrouw zorgt er natuurlijk voor dat de gasten niets te klagen hebben. De warmte van de jacuzzi zorgt voor een verminderde eetlust bij de gasten, maar kleine hapjes zijn natuurlijk altijd welkom! Ga bijvoorbeeld voor wat kleinere tapas zoals blokjes kaas of brood met dipjes.

De drankjes zullen er sneller doorheen gaan, omdat je van de warmte natuurlijk wel dorst krijgt. Zorg voor verkoelende drankjes, die je in een bak met ijs naast de jacuzzi zet. Je gasten zullen blij met je zijn!

Om je poolparty af te maken kun je natuurlijk gaan voor een thema. Nu het nog wat kouder is kun je natuurlijk gaan voor een Scandinavisch thema. Je kunt hier je versieringen en hapjes op aanpassen om er een echte thema poolparty van te maken. Wanneer de zomer straks aanbreekt kun je natuurlijk ook gaan voor een wat tropischer thema.

Wat betreft muziek kun je natuurlijk een muzieklijst aanmaken waarin gasten hun favoriete nummers kunnen toevoegen. Zo horen je vrienden hun favoriete nummers en het scheelt jou als host weer tijd. Win-win situatie!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom