Goedkope jacuzzi 

Wilt u genieten van een jacuzzi maar heeft u wel de wens dat het betaalbaar blijft? Luxe en comfort kan ook met een goedkope jacuzzi! Bubbelkoning levert topkwaliteit jacuzzi’s tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een ruim aanbod goedkope jacuzzi’s, dus een kleiner budget hoeft zeker niet minder keuze te betekenen!

Waarom kunt u beter voor een vaste goedkope jacuzzi kiezen dan een opblaasbare?

Veel mensen zullen bij een goedkope jacuzzi meteen denken aan een opblaasbaar bad. Het klopt dat u voor deze optie het minste betaalt, maar daar krijgt u dan ook niet de kwaliteit voor terug die u wel bij een vaste jacuzzi ontvangt.  Een goedkope maar vaste jacuzzi heeft een langere levensduur (minder slijtage), kan beter tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen en wind én u kunt genieten van extra opties op uw jacuzzi. Denk aan LED onderwaterverlichting, een hightech zuinige circulatiepomp, een ozonator en krachtige RVS massage jets. Zo kunt u ultiem genieten van uw jacuzzi voor een laag bedrag. Bovendien kunt u ook voor een iets grotere variant gaan, zodat u met meerdere mensen kunt genieten. En een heel groot pluspunt? U kunt er jarenlang van genieten en hoeft er niet bang voor te zijn dat deze tijdens een hevige (herfst)storm wordt meegenomen door de wind.

Welke voordelen bieden de Enjoy spa’s?

De luxe en comfort van een high-end jacuzzi tegen de meest voordelige prijs. Zo kunnen de modellen in de Enjoy Spa serie van Bubbelkoning omschreven worden. Luxe hoeft geen ver van uw bed show te zijn als u kiest voor een goedkope jacuzzi! Alle modellen in de Enjoy Spa serie zijn vrij basic uitgevoerd. Wel heeft u natuurlijk een heerlijke massage met de keuze uit 25 tot 57 massage jets. Ook heeft iedere jacuzzi ten minste 1 ligplaats en 2 tot 5 zitplaatsen.

Waarom zou u kiezen voor een van de Bubbelkoning spa’s?

Alle spa’s uit onze eigen Bubbelkoning serie staan garant voor uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De volledige spa ervaring maar toch goedkoop. Ons assortiment bestaat uit modellen van verschillende afmetingen en in verschillende gradaties van luxe. Zo zijn er goedkope jacuzzi´s waar u met 2 tot 5 personen gebruik van kunt maken en kunt u verschillende opties toevoegen. Bijvoorbeeld premium LED lights, een verlichte waterval en POP-up speakers voor muziek.

Goedkope jacuzzi uitzoeken? Kom eens langs in onze showroom!

Kom eens langs in onze showroom in Waalre, Amersfoort, Alphen a/d Rijn of Den Bosch en bekijk ons aanbod. Daarnaast kunt u in België terecht in één van onze showrooms in Waregem, Zandhoven en Genk. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord over alle mogelijkheden die een goedkope jacuzzi u biedt!

Bezoek onze showroom