IJsbaden

Bent u op zoek naar een effectieve en verfrissende manier om uw lichaam te laten herstellen na een intensieve training? Onze selectie ijsbaden geven u een ijsbad ervaring zoals u dat gewend bent van een wellness center, maar dan gewoon bij u thuis. Of u nu een ice tub of een icebath zoekt, Bubbelkoning heeft het in huis!

Uw ijsbad kopen bij Bubbelkoning

Onze ijsbaden zijn ideaal voor zowel ervaren atleten als voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om te ontspannen na een intensieve training. Een ijsbad bestellen bij ons betekent dat je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Onze ijsbaden worden permanent geplaatst en kunnen lange tijd achter elkaar gebruikt worden. Door de isolerende cover blijft het ijsbad op temperatuur en kan het ieder moment gebruikt worden.

De voordelen van een ijsbad

Het gebruik van een ijsbad biedt diverse voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Van het verbeteren van de bloedcirculatie en het versterken van het immuunsysteem tot het versnellen van het herstelproces na een intensieve workout. Een ijsbad training is populair onder atleten vanwege de positieve effecten op het herstel en prestaties, maar ook voor de amateursporter biedt een regelmatige plons in een ijsbad de nodige voordelen. Na een intensieve workout kan een ijsbad wonderen verrichten voor je lichaam. Door regelmatig een ijsbad na het sporten te nemen, kun je je energieniveau verhogen, stress verminderen en een betere nachtrust bevorderen.

✅ Verbeterde bloedcirculatie

✅ Versterkt immuunsysteem

✅ Sneller herstel van spieren en minder spierpijn

✅ Verhoogd energieniveau

✅ Minder stress

✅ Verbeterde nachtrust

IJsbad door Bubbelkoning laten plaatsen bij u thuis

Je kunt natuurlijk thuis je bad vullen met koud water en aanvullen met ijsblokjes  en op deze manier een ijsbad maken. Hoewel dit koud kan aanvoelen, is dit niet te vergelijken met de verfrissende en therapeutische ervaring van een echt ijsbad. Bovendien kost dit ook veel tijd. Het investeren in een ijsbad kan daarom toch de moeite waard zijn.

Of u nu kiest voor een ijsbad in de tuin, een koud waterbad voor buiten of een ijsbad met deksel, Bubbelkoning komt het ijsbad met de nodige expertise en precisie bij u thuis plaatsen. Ze zijn snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden, waardoor u snel kunt genieten van de vele voordelen van koud water therapie.

IJsbad en warm water bad in één

Onze ijsbaden hebben naast een koelfunctie ook een verwarmfunctie, waardoor de baden ook verwarmd kunnen worden tot een temperatuur van 40 graden Celsius. Zo kunt u genieten van de voordelen van een ijsbad én heeft u een warm water bad tot uw beschikking. Ons All-in-One Ice Bath heeft zelfs 2 ingebouwde jets, waardoor het verwarmd als jacuzzi kan dienen.

Bezoek onze showroom