Product was successfully added to your shopping cart.

Nu verkrijgbaar op alle nieuwe spa modellen

Verwarm uw jacuzzi of zwemspa nu extra voordelig met een warmtepomp en profiteer van onze scherpe ALL-IN prijzen.

Aanschaf + installatie warmtepomp: vanaf €2.495,-

Informeer in één van onze showrooms voor meer informatie.

Bekijk de meest populaire warmtepompen

jacuzzi warmtepomp

Het gebruik maken van een jacuzzi warmtepomp kan een positief effect hebben op de stroomkosten van uw jacuzzi of zwemspa. Met de warmtepompen van Bubbelkoning kunt u tot wel 65% op uw energiekosten van uw jacuzzi of zwemspa besparen. Deze warmtepompen zijn speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op alle baden die wij aanbieden. 

AquaForte Full Inverter warmtepomp

De Aquaforte Full Inverter warmtepomp is voorzien van een WiFi-module. Download de app en koppel deze via wifi met de warmtepomp. Zo kunt u de warmtepomp ook van een afstand bedienen.

Zo kunt u de temperatuur instellen, de bedrijfsmodus selecteren en de timer aan/uit zetten. De omkasting is gemaakt van ABS; een hoogwaardige kunststof. Hierdoor kan er geen roest ontstaan.

Door de titanium warmtewisselaar is dit model geschikt voor zwembaden op chloor- en zoutbasis.

Wat de full inverter technologie in deze warmtepomp doet, is kijken naar het vermogen dat er nodig is om het water te verwarmen of op temperatuur te houden, in plaats van altijd op 100% vermogen draaien.

Is het buiten warm? Dan kan het zo zijn dat de warmtepomp zichzelf aanpast naar bijvoorbeeld 33% vermogen. Hierdoor bespaart u niet alleen op energie, maar heeft de warmtepomp ook een stillere werking.