Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

Jacuzzi's

Jacuzzi's

Denk u eraan om een jacuzzi te kopen? Dan wilt u zich natuurlijk goed oriënteren om zo tot de juiste beslissing te komen. U koopt tenslotte niet dagelijks een jacuzzi (ook wel spabad of bubbelbad genaamd). Bubbelkoning heeft een groot assortiment jacuzzi's in diverse prijsklassen, groottes en comfortniveau. Uiteraard zijn ze geschikt voor buiten en binnen. Hieronder vind u ze allemaal.

Jacuzzi's

Van laag naar hoog sorteren

53 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

53 artikel(en)

Jacuzzi kopen bij een echte spa specialist

Een jacuzzi kopen begint tegenwoordig veelal online. U bekijkt diverse type spabaden en bekijkt prijzen, grootte, ligdiepte, aantal jets, voor hoeveel personen de jacuzzi bedoeld is en ga zo maar verder. De volgende stap is het bekijken van diverse jacuzzi's. Waarbij u natuurlijk ook goed geïnformeerd wilt worden. U wilt tenslotte de juiste beslissing maken. En juist op dit punt zijn we onderscheidend. We hebben namelijk diverse showroom door het land waar u diverse spa modellen kunt bekijken. Maar nog belangrijker: u kunt zich in deze showrooms ook goed laten adviseren. We zijn namelijk echt een spa specialist. We geven niet alleen antwoord op u vragen maar stellen ook de juiste vragen. Zodat u uiteindelijk een goede keuze kunt maken. Het resultaat: een jacuzzi waar je jaren van kunt genieten.

Bezoek 1 van onze showrooms

Zoals u al heeft kunnen lezen hebben we diverse showrooms. Deze zijn verspreid door het land. Dit zorgt ervoor dat u nooit heel lang hoeft te reizen om onze jacuzzi modellen te zien. We hebben showrooms in de volgende plaatsen:

  • Waalre (bij Eindhoven)
  • Amersfoort
  • Alphen aan de Rijn

Onze adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden om u pro-actief te adviseren. Dit alles zal er toe leiden dat u straks de juiste jacuzzi koopt. Een fijne gedachte gedachte want op het moment dat we de jacuzzi komen installeren kan het feestje ook echt beginnen.

Diverse jacuzzi modellen

We hebben diverse spa modellen in ons assortiment. Hierbij maken we onderscheid tussen type jacuzzi's op basis van bijvoorbeeld prijsklasse, grootte, ligdiepte of aantal personen. Als we kijken naar de merken dan hebben we de volgende in ons assortiment: bubbelkoning spa's, fox spa's, venice spa's, enjoy spa's en zwemspa's. Maar u kunt ook zoeken op aantal personen: