1 tot 3 persoons spa’s

Spa’s voor 1 tot 3 personen

Bij Bubbelkoning helpen wij je om elke avond bijzonder te maken met onze selectie van jacuzzi’s geschikt voor 1 tot 3 personen. Onze jacuzzi’s zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen en technologieën om jou ultiem comfort en ontspanning te bieden.

Met ruimte voor 1 tot 3 personen, kun je samen genieten van de warmte van de bubbels en de heerlijke massage-functies. Onze jacuzzi’s zijn eenvoudig te installeren en onderhouden en bieden jarenlang plezier.

Bekijk alle spa's voor 1 tot 3 personen

Kleine tuin, geen probleem

Eén van de grote voordelen van een kleine jacuzzi is dat u er niet veel ruimte voor nodig hebt. En dat komt goed uit want veel woningen, zeker nieuwbouwwoningen, hebben tegenwoordig een steeds minder grote tuin. Het kleinste model in deze categorie is 100 x 213 cm. Deze kunt u zien als een eenpersoons of tweepersoons jacuzzi. En de grootste is 160 x 213 cm. Ideaal voor de kleine tuin dus.

Welke jacuzzi past bij uw situatie?

Op het moment dat u een jacuzzi gaat kopen wilt u natuurlijk een goede keuze maken. Onderstaande vragen helpen u op weg:

  • Waar komt de jacuzzi te staan?
  • Hoe vaak wilt u gebruik maken van de jacuzzi?
  • Wat verwacht u van de jacuzzi als het gaat om comfort?
  • Hoeveel onderhoud heeft de jacuzzi nodig?
  • Wat is het budget dat u in gedachte heeft?

Daarnaast is een belangrijke vraag natuurlijk, met hoeveel personen wilt u gebruik gaan maken van het bad? Dit bepaalt de keuze voor een jacuzzi voor 1 persoon, een jacuzzi voor 2 personen of een jacuzzi voor 3 personen.

We staan voor u klaar

Op het moment dat u een jacuzzi gaat kopen dan wilt u deze natuurlijk ook in het echt zien. Dat is ook de reden dat we diverse showrooms hebben. Hier kunt u de jacuzzi’s zelf bekijken en u laten adviseren. Onze verkoopadviseurs weten alles over de verschillende jacuzzi’s en, nog belangrijker, weten de juiste vragen te stellen. Ons doel is natuurlijk dat u straks optimaal kunt genieten van uw eigen spabad.

Onze partners

Bezoek onze showroom