6 tot 8 persoons spa’s

Spa’s voor 6 tot 8 personen

Op zoek naar een jacuzzi voor 6 personen, een jacuzzi voor 7 personen of een jacuzzi voor 8 personen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben diverse grote modellen spabaden in ons assortiment. Weet je niet welk formaat of type bij je past? Uiteraard kun je al onze modellen komen bekijken in één van onze showrooms. Daar staan onze gespecialiseerde medewerkers je graag te woord en zoeken ze samen met jou naar het meest geschikte model.

Met ruimte voor 6 tot 8 personen, kun je samen genieten van de warme bubbels en de ontspannende massage-functies. Onze jacuzzi’s zijn eenvoudig te installeren en onderhouden, en bieden je jarenlang plezier.

Bekijk alle spa's voor 6 tot 8 personen

Extra grote en luxe spabaden

Met een grote jacuzzi voor 6 personen of meer ervaart u ultiem comfort en diepe ontspanning. U kunt er heerlijk bubbelen met meerdere familieleden, vrienden of uw gezin. Alle grote jacuzzi’s beschikken over minstens 3 zitplaatsen en 1 ligplaats. Dit kunt u ook uitbreiden, met een maximum van 7 zitplaatsen en 3 ligplaatsen. In ieder bad zit o.a. een energiezuinige circulatiepomp, een aromatherapie systeem, verlichte waterval, airblower, minstens 10 airjets en LED verlichting. Daarnaast zijn er diverse opties om uw jacuzzi verder uit naar smaak in te richten. Denk aan een subwoofer, corner lights en LED jets.

Welke jacuzzi past bij uw situatie?

Op het moment dat u een jacuzzi gaat kopen wilt u natuurlijk een goede keuze maken. Onderstaande vragen helpen op daarmee op weg:

  • Waar in de tuin komt de jacuzzi te staan?
  • Welke accessoires wilt u toevoegen aan uw jacuzzi?
  • Hoe vaak wilt u gebruikmaken van de jacuzzi?
  • Hoeveel comfort wilt u ervaren tijdens uw bubbelsessie?
  • Wat is het budget dat u in gedachte heeft?

Daarnaast is een belangrijke vraag natuurlijk, met hoeveel personen wilt u gebruik gaan maken van het bad? Dit bepaalt de keuze voor een 6 persoons jacuzzi, 7 persoons jacuzzi of 8 persoons jacuzzi.

Onze jacuzzi’s zelf zien en ervaren?

Als u een jacuzzi gaat kopen wilt u die natuurlijk eerst in het echt gezien hebben. Dat snappen we. Daarom hebben we diverse showrooms, 4 in Nederland en 3 in België. Kom eens langs om ons aanbod spabaden te bekijken en u te laten adviseren. Onze verkoopadviseurs gaan samen met u op zoek naar een jacuzzi waarin u optimaal kunt gaan genieten.

Onze partners

Bezoek onze showroom