Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Product was successfully added to your shopping cart.

Referenties

“Wij genieten praktisch iedere dag van onze heerlijke jacuzzi van de Bubbelkoning!”

Familie Bollens

Type bad: Malibu Exclusive Kleur: grey / oyster

We hebben onze spa vlak voor de zomer aangeschaft en hebben hem haast iedere dag gebruikt. Nu het winter is zijn we er tegen onze verwachting in nog steeds haast iedere dag in te vinden. Het is echt heerlijk om te genieten van het warme water in de koude buitenlucht. We zijn erg te spreken over de vriendelijke afhandeling en de service de Bubbelkoning. We raden Bubbelkoning dan ook bij al onze vrienden aan!

 

“Na 5 jaar nog steeds ontzettend tevreden”

Familie Slegers

Type bad: Laguna Exclusive Kleur: grey / oyster

We hebben onze spa gekocht in 2008 en we zijn nog steeds ontzettend tevreden. De service die Bubbelkoning biedt is bijzonder te noemen. Het is goed te merken dat ze de service zelf verrichten en dit niet door een ander bedrijf laten doen. We hebben voorheen een spa gehad van een ander merk en dat was altijd gedoe. De vriendelijke monteurs van Bubbelkoning zijn qua dat betreft een verademing.

 

“Wij zijn zeer tevreden over onze ingebouwde spa door de Bubbelkoning!”

Familie Pelsmaeker

Type bad: Bellagio TV Spa Kleur: charcoal / silver marble

Bubbelkoning heeft onze ganse spa ingebouwd met de eigen composiet vlonders van Composietkoning. Het resultaat is zeer schoon! We zijn er ontzettend content mee. Onze vrienden zijn wel een beetje jaloers dus we verwachten veel barbecues te gaan moeten geven deze zomer haha. De monteurs hebben zeer knap werk verricht! Zeer fijn in de omgang en erg behulpzaam. Wij zien Bubbelkoning als een absolute aanrader!