Product was successfully added to your shopping cart.

Energiezuinig

Drievoudige isolatie

Onze spa's hebben meerdere energiebesparende isolerende lagen.

lazyload

1. Dubbele werking

Het cabinet van onze spa’s is geïsoleerd met een dubbellaags materiaal. Aan de buitenkant een dikke laag ThermaShield met daarachter een isolerende vulling die infrarood warmte weerkaatst. Zo blijft echt alle warmte aan de binnenzijde van de spa.

lazyload

2. Foam isolatie

Iedere kuip is bekleed met een dikke laag high density isolatie foam, tot wel 5 cm dik, om alle warmte in de kuip te houden. Zo is er minimaal warmte verlies en blijft het water op temperatuur.

lazyload

3. ABS bodem

Een ABS bodem die isolerend werkt en kou overdracht uit de grond tegen gaat. Daarnaast beschermt het tegen ongedierde omdat er geen kieren zijn waardoor ze naar binnen kunnen kruipen.

VS

lazyload

Andere spa's

Andere spa’s hebben vaak alleen een laagje isolatie op de kuip. Dit zorgt ervoor dat warmte kan verdwijnen via de zijkant en bodem van de spa. De onderdelen moeten veel harder werken om de spa op te warmen wat resulteert in een hoge stroomrekening!

lazyload

Energiezuinige mode

Ons besturingssysteem heeft meerdere programma’s waarop de spa kan draaien. Onze standaard mode bespaard energie door gebruik te maken van een speciale warmte consistentie technologie. Deze technologie controleert de ingestelde temperatuur continue en behoudt deze op de meest zuinige manier mogelijk. Hierdoor vragen onze spa’s minder stroom in vergelijking met andere spa’s die pas gaan bij verwarmen nadat de temperatuur significant is gedaald.

Wij besparen u geld!

Onze spa’s zijn ontworpen om u warm te houden en uw stroomrekening laag.

lazyload

Balboa 3.0 kW Heater

Amerikaanse kwaliteit met meer dan 30 jaar ervaring in betrouwbare en energiezuinige verwarmingselementen.

lazyload

Smart Sensor Technologie

Schakelt automatisch uit als de temperatuur op 1 graden na bereikt is en gebruikt de aanwezige warmte in het systeem om de laatste graden op te warmen en de ingestelde temperatuur te bereiken.

lazyload

Afsluitbare Thermocover

Extra dikke thermocover voor maximale isolatie. Geen warte verlies van het water aan de koude omgevingslucht. Voorzien van afsluitbare strips, inclusief sleutels.