Vacature Jacuzzi & Hottub Monteur

Werken bij Bubbelkoning als Jacuzzi & Hottub Monteur

Streef naar perfectie als Jacuzzi & Hottub monteur bij Bubbelkoning! Word deel van ons toegewijd team en breng kwaliteit en comfort naar onze klanten. Als monteur geniet je van een stimulerende omgeving, doorgroeimogelijkheden, en een competitief salaris. Je zult werken met hoogwaardige producten zoals sauna’s, hottubs en jacuzzi’s, terwijl je tegelijkertijd jouw vaardigheden en kennis verder ontwikkelt. Met onze ondersteuning en training ben je verzekerd van een succesvolle carrière in de wellnessbranche. Sluit je aan bij Bubbelkoning en bouw mee aan ontspannen en gelukkige klanten!

Functieomschrijving

Wij zoeken een (hulp) monteur voor het plaatsen van onze jacuzzi’s & hottubs.
Hierbij moet je denken aan, jacuzzi’s, hottubs en zwemspa’s

Wie zijn wij?

Met ons assortiment van jacuzzi’s, hottubs en zwemspa’s willen we onze klanten nog meer laten genieten van het comfort van thuis. We leveren en monteren door heel Nederland en België. Na slechts enkele jaren behoren we al tot de top 3 van grootste spelers in de Benelux. Onze reputatie is gebouwd op uitstekende en betrouwbare service. Gezien onze groeiende activiteiten en onze ambitie om deze positie te handhaven, zijn we op zoek naar een (Junior) Monteur om ons team te versterken.

Ons team bestaat uit 30 enthousiaste collega’s. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand.

Wat ga je doen?
Dankzij ons uitgebreide assortiment en de afwisseling tussen binnen- en buitenwerk zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Als monteur zul je op diverse locaties werken, zowel bij bedrijven als bij particulieren, om jacuzzi’s of hottubs te installeren.

Wat vragen wij van je?

  • Orde, netheid en punctualiteit: Je zorgt voor een verzorgd voorkomen, houdt je gereedschappen en vervoersmiddelen netjes en bent altijd op tijd.
  • Als vertegenwoordiger van het bedrijf draag je bij aan een positieve uitstraling.
  • Klantgerichtheid: Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de klant en streeft ernaar om een uitstekende service te bieden.
  • Basis stroomkennis is een pluspunt: Het hebben van elementaire kennis van elektriciteit wordt gewaardeerd.
  • Technisch inzicht: Je beschikt over een goed begrip van technische concepten en bent in staat om problemen op te lossen.
  • Flexibiliteit: Je hebt geen probleem met werken buiten reguliere kantooruren en bent bereid om verschillende taken uit te voeren.
  • Bij voorkeur in het bezit van een BE-rijbewijs: Als je niet over een BE-rijbewijs beschikt, bieden we mogelijkheden om deze (op termijn) te behalen.

Wat mag je verwachten?

Per direct een fulltime functie in dagdienst.
Een goed salaris en uitbetaling van je overuren.
25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
Bedrijfskleding.
Leuke collega’s en een fijne werkplek.

Interesse of vragen?

Neem dan contact op met ons op michiel@bubbelkoning.nl
of bel naar 0612593287 en vraag naar Michiel Broker.

Soort dienstverband: Fulltime, Tijdelijk, Freelance/ZZP

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP

Contractduur: 12 maanden

Rooster:

Dagdienst
ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Telefoonplan

Soorten aanvullende vergoedingen:

Fooi
Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

    Bezoek onze showroom