Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Product was successfully added to your shopping cart.
Share on Google+

Waterdichte 17-inch TV draadloos

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.450,00
U ontvangt 1450 Spaarpunten voor dit product

Waarom Bubbelkoning?

  • Gratis verzending v.a. €150,-
  • Grote eigen voorraad.
  • 8000+ tevreden klanten.
  • Veilig online betalen.
  • 14 dagen niet goed geld terug.

Product informatie

Deze 17" inch waterdichte TV is de ideale uitbreiding op uw spa. Lekker genieten van uw favoriete televisieprogramma terwijl u aan het bubbelen bent!

De TV werkt met een receiver die het signaal op een hoge frequente verzend (hoger dan wifi). Hier is wel een digitale TV aansluiting voor nodig. Het beste kunt u hier een aparte decoder voor gebruiken, anders wordt het signaal gelinkt met het hoofdsignaal. Dit wil zeggen dat u in uw jacuzzi hetzelfde moet kijken als wat er in de woonkamer gekeken wordt.

Het signaal van de receiver werkt tot ongeveer 50 meter vanaf de receiver. Deze 50 meter wordt alleen behaald als de receiver achter een raam staat. Staat deze achter een muur, dan werkt het signaal tot ongeveer 20 meter. U kunt de TV ook altijd aansluiten op een COAX-kabel.

Standaard wordt de TV geleverd inclusief afstandsbediening. Op het scherm zitten aan de onderzijde handige touchscreen knoppen waarop de belangrijkste functies zijn in te stellen, zoals volume en het kanaal.

De TV kan geleverd worden inclusief montagebeugel. U bevestigd deze beugel aan de zijkant van uw spa. U kunt hier gemakkelijk de TV op vastzetten. De beugel is draaibaar dus u kunt de TV altijd in de gewenste richting draaien. De beugel zit niet bij de prijs inbegrepen.