Zwemspa’s

Onstspannen of actief zijn, het kan allebei in een zwemspa! U kunt tegen de krachtige stralen inzwemmen om zo aan uw conditie te werken, of gewoon lekker ontspannen in een van de massage zetels. En mocht u zin hebben in een bommetje? Zelf dat kan! Een swimspa is dus de ideale vervanger van een zwembad!

Alle Zwemspa's

Een zwemspa is uitgerust met krachtige jets en een tegenstroominstallatie, waardoor u vooruit kunt zwemmen zonder dat u een groot zwembad nodig hebt. De sterkte van de jets kunt u ook instellen, zodat u de intensiteit van uw training altijd kunt bijstellen. En het fijne van een swimspa is dat u na alle inspanning kan genieten van een warm bubbelbad inclusief massage. Het beste van twee werelden in één spa!

De voordelen van een zwemspa

Met een zwemspa geniet u van een hoop voordelen. Allereerst neemt een zwemspa veel minder ruimte in beslag dan een zwembad, waardoor u óók met een kleine achtertuin of zelfs in binnenruimtes van een zwemspa kunt genieten. Die ruimte wordt heel veelzijdig gebruikt: een zwemspa is tegelijkertijd een zwembad als een spa, waardoor u kunt genieten van een verfrissende zwemsessie en daarna kunt ontspannen van een massage van de waterjets. Dat maakt een zwemspa geschikt voor sport én therapie. Daarnaast zijn zwemspa’s energiezuiniger en milieuvriendelijker dan traditionele zwembaden, vanwege het compacte formaat. Hierdoor heeft de zwemspa minder water nodig, waardoor het bad sneller en dus energiezuiniger is. Kiest u voor een stevige cover? Dan kunt u uw zwemspa nog energiezuiniger maken. Net zoals onze andere spa’s zijn zwemspa’s gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Al met al biedt het bezitten van een zwemspa veel voordelen voor zowel sporters als ontspanning zoekers en is het een geweldige investering voor wie op zoek is naar een veelzijdige, energiezuinige en gemakkelijk te onderhouden zwem- en spa-ervaring.

Vragen over onze zwemspa’s?

Wilt u vóór het aanschaffen van uw zwemspa toch nog wat meer informatie inwinnen? Kom dan langs in onze showroom. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies! Heeft u een korte vraag? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Constructie

4-laagse Quadplate kuip

Het fundament van iedere goed gebouwde spa is de kwaliteit van de kuip. Natuurlijk is de kwaliteit van het verwarmingselement, de pompen en het besturingssysteem ook belangrijk, maar die zijn allen te vervangen. De kuip niet, vandaar dat het van groot belang is dat deze van de allerbeste kwaliteit is. Om die reden, gebruikt Bubbelkoning een 4-laagse ‘Quadplate’ kuip en gebeurt het vormen van de kuip in een oven met gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid. Dit zorgt ervoor dat de kuip de tand des tijds zonder enige moeite doorstaat!

 

ThermaBlock Cabinet

Geen onderhoud meer zoals bij traditionele houten omkasting, die regelmatig behandeld moeten worden en schimmelvorming kunnen krijgen. De ThermaBlock cabinetten zijn gemaakt van een houtcomposiet dat nooit behandeld hoeft te worden, inclusief een UV-resistent polymeer!

Aristech Acrylics Silver Marble

U kunt met een gerust hart uw spa uitzoeken bij Bubbelkoning, wetende dat de spa kuip gemaakt is van de hoogst haalbare kwaliteit. De kuip is gemaakt met acryl van het Amerikaanse Aristech Acrylics, ’s werelds grootste en meest betrouwbare fabrikant van acryl dat wordt gebruikt in spa baden. De Silver Marble kleur verhoogt het visuele effect van de LED verlichting en oogt zichtbaar schoner in vergelijking met donkere kleuren, waarop kalk beter zichtbaar is.

Aristech Acryl

Voel het verschil met het in Amerika geproduceerde Aristech Acryl: het meest duurzame materiaal dat er op de markt is van uitsluitend de allerbeste kwaliteit. Het steenharde, niet poreuze materiaal weerstaat de tand des tijds zonder enige moeite, aangezien vocht of schimmel geen kans heeft om in het materiaal door te dringen.

Onze partners

Bezoek onze showroom