Verlichting in je jacuzzi: de juiste sfeer is zo geregeld

Wil je meer sfeer in je jacuzzi? Dan is jacuzzi verlichting de perfecte accessoire om aan je spa toe te voegen. Naast dat je jacuzzi er een stuk sfeervoller uitziet met de aankleding van sfeervol licht, is het natuurlijk ook handig als je in het donker gebruik wilt maken van je jacuzzi. Bubbelkoning jacuzzi’s hebben LED lampen die duurzaam zijn en lang meegaan. Wil je meer weten over de verlichtingsmogelijkheden van een jacuzzi? Ontdek het in deze blog!

Platinum Aurora LED verlichting en een verlichte waterval

Al onze jacuzzi’s in alle series zijn uitgerust met 16 platinum Aurora LED lampjes. De LED verlichting zit in de spa rondom de waterrand en in corner lights aan de buitenzijde. Zo verlichten ze je spa goed en creëren ze de perfecte setting om heerlijk te ontspannen. Er zijn verschillende lichtstanden mogelijk. Ga je voor ontspannen, feest of entertainment? De keus is aan jou, jij bedient de jacuzzi verlichting zoals je wilt! Je kunt ervoor kiezen om één vaste kleur in te stellen of de kleuren constant te verwisselen en zo echt een feestje te maken van je spa sessie. De LED verlichting is verkrijgbaar in de kleuren paars, blauw, groen, rood en geel. Daarnaast heb je bij diverse modellen de keuze om ook een sfeervolle verlichte LED waterval in je jacuzzi te laten plaatsen. Terwijl je bubbelt geniet je van het rustgevende en kabbelende geluid van een waterval. Deze is instelbaar in kracht en geeft dezelfde kleur als die van de rest van de LED lampjes.

LED verlichting Fox spa

Customize jouw spa met jacuzzi verlichting

Voor extra sfeer kun je bij de luxere modellen jacuzzi’s kiezen om jets met LED verlichting in je bubbelbad te plaatsen. We hebben zelfs massage-jet LED verlichting. Deze produceren licht door middel van waterdruk. Door de ingebouwde hydro-elektrische generator zijn er geen batterijen of externe stroomvoorzieningen nodig. Een andere mogelijkheid om je spa sfeervoller te maken zijn LED verlichte pop-up speakers. Dit zijn prachtige waterdichte luidsprekers met LED verlichting die omhoog komen als je ze nodig hebt. Een lekker muziekje en mooie verlichting: zo wordt sfeervol genieten wel heel makkelijk!

Hoe bedien je jouw jacuzzi verlichting?

Iedere spa van Bubbelkoning wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken Balboa bedieningspaneel. Het merk Balboa staat bekend als toonaangevend in de wereld en staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. Met het bedieningspaneel kun je je verlichting, jets en spa functies allemaal regelen vanaf één makkelijk te bereiken plek.

Zin in jouw spa privé feestje?

Maar heb je nog vragen over de jacuzzi verlichting of vraag je je af of je jouw jets kunt vervangen door jets met LED verlichting of hoe de LED speaker geïnstalleerd moet worden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor andere vragen!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom