Wat kost een jacuzzi?

Wat kost een jacuzzi?

De prijzen van een jacuzzi zijn erg variabel. Hoe groot is de inhoud van de jacuzzi? Hoeveel kW bevat het bubbelbad? Hoeveel pK jetpompen bevat de jacuzzi? En dan hebben we het ook nog niet over de circulatiepomp gehad. Al deze factoren zijn van invloed op de prijs van een jacuzzi. Het is aan jou wat voor bubbelbad je wilt kopen. Naast de aanschafkosten, komen er ook nog gebruikerskosten om het hoekje kijken. Je moet je bubbelbad immers reinigen, verwarmen en op temperatuur houden. Vooral in de wintermaanden lopen de kosten flink op. Je wilt aan het eind van de maand geen hoge rekening ontvangen. We geven je daarom graag inzicht wat je ongeveer kunt verwachten aan jacuzzi kosten.

Hoeveel stroom verbruikt een jacuzzi?

De stroomkosten van een jacuzzi zijn erg belangrijk. Om niet die hoge rekening te ontvangen, moet je jezelf eerst verdiepen in de aanschaf van een jacuzzi. Wat zijn de stroomkosten van een jacuzzi? Dit is een vraag die wij vaak horen en voorbij zien komen. Houd bij de aanschaf van je spa rekening met de hoeveel aan kW. De ene spa zal misschien goedkoper zijn, maar de duurdere varianten hebben vaak 3Kw. Met de 3kW varianten ben je uiteindelijk minder stroomkosten kwijt vanwege de betere isolatie.

Hoeveel kost een jacuzzi per dag?

Het water in je jacuzzi wordt verwarmd en daarvoor is energie nodig. Hoeveel water het bubbelbad moet verwarmen, verlengt of verkort de opwarmtijd. Menig bubbelbad heeft een inhoud van 1250 liter. In een eerder blogartikel maakten we al een rekensom hoeveel een bubbelbad per dag kost. Dit gaat over de stroomverbruik van een jacuzzi.

Het ligt er ook aan welke energieleverancier je hebt. Op deze prijzen moet je je niet ‘blind staren’. Het bubbelbad heeft even nodig om op te warmen.

Wil jij een jacuzzi aanschaffen?

Een vast bedrag noemen is niet reëel. De één maakt meer gebruik van zijn of haar jacuzzi dan de ander. Gebruik je de jacuzzi echt intensief? Dan zal je het water ook vaker moeten vervangen. Elke keer dat je het water vervangt, betaal je ook een bepaald bedrag. Er zijn dus veel zaken waar je rekening mee dient te houden. Het gaat niet enkel om de aanschaf van de jacuzzi. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende spa’s? Neem dan een kijkje op onze website of breng een bezoek aan een van onze showrooms.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom