Bubbelbad aanschaffen? Wij geven je handige tips!

Bubbelbad aanschaffen? Wij geven je handige tips!

Na een tijdje wikken en wegen, heb je de knoop dan eindelijk doorgehakt: je gaat een bubbelbad aanschaffen! Maar omdat het toch best een flinke investering kan zijn, willen wij je graag enkele nuttige tips meegeven voordat je actief op zoek gaat naar een geschikt bubbelbad. Denk bijvoorbeeld alvast na over hoeveel mensen het bubbelbad op regelmatige basis zullen gaan gebruiken en waar je het bubbelbad wilt laten plaatsen.

Hoe kies je een bubbelbad?

Een logische maar daarom niet onbelangrijke tip: hoeveel mensen zullen uiteindelijk gebruik gaan maken van het bubbelbad? Is deze spa beleving alleen voor jou en je partner bestemd, dan kun je simpelweg een kleiner model bubbelbad kiezen. Bijkomend voordeel hierbij is dat er minder water verbruikt wordt. Heb je kinderen of heb je vaak vrienden over de vloer, dan is een model met meer zitplaatsen zeker een must.

Liggen en/of zitten in je bubbelbad

De keuze gemaakt om een bubbelbad aan te schaffen? Denk dan vantevoren goed na of je lig- en/of zitplaatsen wil hebben. Als je eenmaal een bubbelbad hebt gekocht en hebt laten plaatsen, kun je namelijk niet zomaar terug! Bij Bubbelkoning vindt u verschillende spa modellen met ligplaatsen, zitplaatsen of beide.

Waar wordt je bubbelbad uiteindelijk geplaatst?

Maak voor de aankoop van een bubbelbad de keuze of je deze buiten- of binnenshuis wilt hebben. Wil je op een mooie, winteravond lekker buiten genieten van je spa, dan kun je er voor kiezen om het bubbelbad te plaatsen op een overdekte plaats. Laat je hem bijvoorbeeld onder een overkapping plaatsen, dan kun je ook wanneer het regent genieten van je bubbels!

Ook niet onbelangrijk: Kosten en verbruik

De aanschaf van een bubbelbad is al een investering op zich. Je wilt dan misschien graag dat het bubbelbad dat je hebt gekozen zuinig is in kosten en verbruik. Maak voor jezelf een kostenplaatje met daarin een budget dat je ongeveer kwijt wilt zijn aan het bubbelbad zelf en de maandelijkse kosten. Wanneer je het verbruik van water wilt beperken, kies je bijvoorbeeld beter voor een bubbelbad van een kleiner formaat. Ook qua stroomverbruik zit er verschil tussen bubbelbad modellen. Je zou van tevoren al een beetje uit kunnen rekenen hoe vaak je van plan bent te genieten van je bubbelbad en wat dat qua stroom- en waterverbruik zou kunnen gaan kosten. Het is maar net wat je wenst!

Dit zijn een paar tips waarmee je rekening zou kunnen houden bij het kiezen van een bubbelbad. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de afwerking. Het kan bijvoorbeeld heel mooi zijn om met houten accenten je bubbelbad te laten matchen met de uitstraling van je tuin. Ook hier zou je van tevoren over kunnen nadenken, zodat je op voorhand weet of jouw wensen überhaupt mogelijk zijn.

Heb je vragen over het aanschaffen van een bubbelbad of wil je graag deskundig advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Iedereen moet immers zorgeloos kunnen genieten van de rust en luxe van een bubbelbad!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom