Ontspannen in de spa met een hydromassage

Na een intense sportsessie of in tijden waarin je stress ervaart is het goed je lichaam eens helemaal tot rust te laten komen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een momentje voor jezelf in een jacuzzi kan je hierbij helpen. Natuurlijk is het heerlijk om gewoon even te zitten en tot rust te komen, maar er zijn meer opties. Heb je wel eens gehoord van een hydromassage? Lees snel verder om te weten te komen wat een hydromassage is en wat de voordelen hiervan zijn!

bubbels in jacuzzi

Wat is een hydromassage?

Zoals het woord hydro al verraad wordt er bij een hydromassage gebruikt gemaakt van water, vaak in combinatie met lucht. Dit in combinatie met de warmte van het water en het feit dat water zorgt voor gewichtloosheid, maakt het een ultiem ontspanningsmoment!

Elke jacuzzi heeft jets die de bubbels in het bad veroorzaken, maar een spa die specifiek gericht is op hydromassages heeft nog krachtigere jets die hier speciaal voor ontworpen zijn. Deze jets zijn geplaatst op plekken zodat veel belaste delen van je lichaam geraakt worden. Denk hierbij aan de nek, rug of schouders en voeten.

De voordelen van een hydromassage

Het grootste voordeel van een hydromassage is dat je heerlijk tot rust komt. De warmte, de kracht van de massagejets, het is een heerlijk moment voor jezelf. Doordat de massagejets zo krachtig zijn heeft het ook impact op je lichaam. Zo verbetert het je bloedsomloop en stofwisseling en helpt het bij spier- of gewrichtspijn. Kortom, heel veel voordelen dus!

Een hydromassage in je eigen jacuzzi

Natuurlijk kun je genieten van de bubbels van je jacuzzi, maar voor een “officiële” hydromassage zijn massagejets nodig in je jacuzzi. Bij Bubbelkoning hebben we verschillende opties wat betreft massagejets, zodat jij ook thuis kunt genieten van een hydromassage.

Het ultieme accessoire voor in je jacuzzi: de massager

Om nog meer te kunnen genieten van een massage in je jacuzzi kun je ervoor kiezen een massager aan te schaffen. Deze waterdichte handmassager helpt je vastzittende spieren direct los te maken, doordat je hiermee gericht één zone van het lichaam kunt behandelen. Zo heb jij bijvoorbeeld geen last meer van vastzittende schouders wanneer je stress ervaart.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom