Verrijk je jacuzzi met accessoires!

Jacuzzi accessoires zorgen ervoor dat jouw moment in je eigen spa nóg meer ontspannen wordt. Denk maar eens aan aroma therapie dat ervoor zorgt dat jouw bubbelbad een heerlijk aangename geur geeft. Er zijn namelijk genoeg rustgevende geuren die je helpen te ontspannen! Of wat dacht je van heerlijke jets voor een massage?

Hebben we je aandacht? Mooi! We leggen je graag uit met welke jacuzzi accessoires jij je bubbelbad omtovert tot een échte wellness aan huis voor optimale ontspanning.

jets in spa

Jacuzzi geuren voor een ultiem gevoel van ontspanning

Zoals we net al zeiden, kan een heerlijke geur het gevoel van ontspanning nog meer benadrukken. Aromatherapie is een holistische therapievorm waarbij men gebruik maakt van etherische oliën. Bij Bubbelkoning heb je de keuze uit verschillende geuren, namelijk: Eucalyptus, Lavender, Pine, Relaxing, Rosemary en Sensual. Er zit dus altijd wel wat tussen!

Kies jouw masserende werking met deze jets

De jets zorgen voor een krachtige waterstroom en een heerlijke massage. Dit is in één woord: genieten!  Er bestaan veel verschillende typen jets, die ieder weer hun eigen functie hebben. Wist je dat elke jet een andere soort massage geeft? Lees hier meer over de verschillende jets in een bubbelbad.

Heerlijk liggen met deze hoofdkussens

Wil jij graag met je partner of vrienden in je jacuzzi zitten met een wijntje erbij? Grote kans dat je dan gewoon lekker in een jacuzzi zit. Maar misschien wil jij je jacuzzi juist wel gebruiken voor wat me-time. Lekker liggen heeft dan waarschijnlijk de voorkeur. Dit wordt alleen een stuk aangenamer met een fijn hoofdkussen, zodat je écht volledig kunt ontspannen. We hebben hoofdkussens voor al onze jacuzzi’s, bekijk goed welk kussen voor welk type bad geschikt is.

Houd je jacuzzi schoon met deze covers én filters

Ook afdekcovers en filters zijn eigenlijk onmisbare accessoires voor je spabad. Op deze manier kun jij nog wat extra uurtjes in het water doorbrengen. Door elke keer als je het bad hebt gebruikt de afdekcover te gebruiken, zal het vuil van buitenaf niet meer ongewenst in het bad vallen. En uiteraard filteren de filters al het vuil dat van jouw lichaam en dat van je partner of vrienden afkomt (ja, echt). Filtratie is in combinatie met waterbehandelingsproducten essentieel om te kunnen blijven genieten van een schone en fijne spa.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom