Forest bathing in de bubbels van Bubbelkoning

Je hebt de luxe dat jouw  tuin in een bosrijke omgeving staat. Of jouw favoriete hobby is bostuinieren en jouw tuin lijkt op een mini bos, dankzij jouw groene vingers. Omdat je zo’n bosliefhebber bent, weet je als geen ander hoe de wind en het geritsel van de bladeren je compleet tot rust kan brengen. Laten we aan die vredige omgeving nog een mooi element toevoegen, zodat je nog meer van jouw tuin kunt genieten. Bubbelkoning heeft het idee om forest bathing letterlijk te nemen. Wat we daarmee bedoelen. Dat leggen we je graag uit.

jacuzzi in het bos

Wat is Forest bathing?

Het is eigenlijk jezelf onderdompelen in de natuur en forest bathing is eigenlijk vertaalt vanuit Japans. De Japanse naam is Shinrin-yoku. Sinds de jaren 80 wordt dit in Japan beoefend om samen te smelten met de natuur. Wordt één met de natuur met grote waardering. Om dit te doen trek je letterlijk het bos in concentreer je op alles wat je hoort en ziet. Zet je zintuigen op scherp om de schoonheid en vrede van de natuur waar te nemen. Je ontdekt melodieën in het fluiten van de vogels. Je ziet hoe de wind met de takken speelt en hoe de bladeren dansen en meedeinen aan de takken. Maak contact met de natuur en ontspan zelf en kom tot rust. Laat die gedachten die je wakker houden ‘s nachts je hoofd uit wervelen.

Forest bathing tussen de bomen met bubbels

Zoek een mooi plekje uit in jouw tuin, die in de zomer in volle bloei veel weg heeft van een sprookjesbos. Ergens onder een treurwilg met overhangende takken kun je mooi een bubbelbad plaatsen en zo jouw privé bosbad nemen. Je geniet met volle teugen van jouw mooie tuin, waar je met jouw groene vingers tijdens het bostuinieren zo hard aan hebt gewerkt. Je kunt het ‘bosbad’ zo aangenaam mogelijk maken, dankzij alle verschillende Bubbelkoning jets. Deze variëren van lichte ontspannen tintelingen tot aan  krachtige massages over nek en schouders. Ben je toch een ietwat actiever type? Dan kun je ook een zwemspa overwegen. Zo wordt forest bathing een extra persoonlijke ervaring in jouw eigen tuin.

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

Geen slecht idee, toch? Om forest bathing letterlijk te nemen en een buitenspa aan te schaffen in jouw tuin. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Hoe groot ons Jacuzzi assortiment is? Hoe je jouw persoonlijke bos spa uit kunt rusten? Wacht niet te lang en kom langs we helpen je graag! Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen op onze website, als je al weet wat je zoekt voor jouw persoonlijke forest bathing ervaring.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom