Voor welke kleur jacuzzi ga jij?

Een jacuzzi in de tuin plaatsen geeft je meteen de mogelijkheid om je tuin een stijlvolle look te geven. Je kunt de kleur van het cabinet en de kuip geheel naar eigen wens samenstellen. Zo krijgt je jacuzzi ook nog een persoonlijk tintje.

Kies een cabinetkeur

Al onze cabinetten zijn onderhoudsvrij, omdat ze gemaakt zijn van houtcomposiet. Dit heeft geen behandeling nodig om bestand te zijn tegen schimmelvorming, in tegenstelling tot een houten jacuzzi. Bij Bubbelkoning kun je jouw spabad helemaal personaliseren. Voor de cabinetkleur zijn er drie mogelijkheden: Cholocate, Misty Grey en Graphite. Om alles mooi uniform te houden zorgen we ervoor dat het trapje en de afdekcover in dezelfde kleur worden geleverd.

Kies een kuipkleur

Ook de kleur van de kuip kun je geheel naar smaak aanpassen. Zo zorgt een jacuzzi in het zwart ervoor dat je zo weinig mogelijk vuil op de jacuzzi ziet zitten en geeft dit een stoere uitstraling. Een witte jacuzzi laat het water in je spabad er nog stralender blauw uitzien. En wil je wat specialers? Denk dan eens aan Oyster grey voor een luxe uitstraling. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire kuipkleuren: Black marble, Silver marble, Oyster grey, Graphite, Pearl white, Oceanwave, Pure black en Pure white. Wil je liever een andere kleur? Vraag in de showroom of telefonisch naar de mogelijkheden.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom