Product was successfully added to your shopping cart.
Share on Google+

Astral BlueConnect Go - Slimme watertester

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 229,00

Waarom Bubbelkoning?

  • Gratis verzending v.a. €150,-
  • Grote eigen voorraad.
  • 8000+ tevreden klanten.
  • Veilig online betalen.
  • 14 dagen niet goed geld terug.

Product informatie

Astral BlueConnect Go


slimme watertester
Als de Bubbelkoning het niet heeft, heeft niemand het. De jacuzzi en spa specialist heeft bovendien altijd de beste deal voor je. Dat geldt zeker ook voor de Astral Blue Connect Go, een slimme watertester. Je koopt de slimme watertester zes dagen per week bij de Bubbelkoning. De specialist levert alleen producten van de beste kwaliteit en biedt de beste service met eigen monteurs. Niet voor niets deden al ruim 12.000 klanten zaken met de Bubbelkoning. En dit naar volle tevredenheid.


De slimme watertester is onder alle omstandigheden van toegevoegde waarde
De Astral Blue Connect Go slimme watertester is altijd van toegevoegde waarde. De term watertester is overigens niet helemaal op zijn plaats. Met dit product van Astral krijg je namelijk een complete analyse van het zwembadwater voorgeschoteld. Bovendien geeft de slimme watertester precies aan wat je te doen staat, wat er moet gebeuren om het water in de beste conditie te houden. Opvallend is de nauwkeurigheid waarmee de Astral werk. Er is rechtstreekse verbinding met je smartphone en past daardoor naadloos in de huidige maatschappij met smart home snufjes die het leven een stukgemakkelijker maken.


Complete wateranalyse met de PH-water en het chloorgehalte
Kiezen voor de slimme watertester van Astra biedt nogal wat voordelen. Zo ben je met Bluetooth altijd gratis verbinden en ontvang je push meldingen met nuttige en praktische aanwijzingen. De slimme watertester verricht diverse testen per dag en bovendien laat het product zich buitengewoon eenvoudig installeren. Met de slimme watertester krijg je een complete wateranalyse en meet je de PH-waarde van het water, het chloor, de temperatuur en de conductiviteit. Het is aan de andere kant goed te weten dat je alleen wifi kunt gebruiken als je kiest voor de optionele wifi connector en het product is niet te gebruiken bij lamellenafdekking. Zorg wel dat je altijd na twee seizoenen de sensor vervangt en het apparaat is niet geschikt voor gebruik in zoutwater.


De Bubbelkoning gunt je steeds het beste zwemwater
De Bubbelkoning gunt je het beste zwemwater en geldt als de nummer één in jacuzzi’s. Het aanbod is indrukwekkend en divers. Dat en de ervaren en deskundige monteurs en hoogwaardige service maken van de Bubbelkoning het adres als het gaat om jacuzzi’s. Met alle plezier komen de specialisten de jacuzzi plaatsen en geven ze je bovendien tips over het onderhoud. Niets staat vervolgens genieten van je eigen jacuzzi nog in de weg. En dat in altijd schoon en fris water. Dit met speciale dank aan de slimme watertester van Astral.