Dagje uit in je eigen spa

Dagje uit in eigen spa

Je bent al op vakantie geweest, maar je hebt toch nog wat vrije dagen openstaan en weet nog niet hoe je die in moet vullen. Je weet eigenlijk ook niet zo goed waar je nog naar toe kunt gaan. Je hebt bijna alle steden van Europa al gezien, de leuke en verborgen plekken van jouw thuishaven ken je ook al als je broekzak. Weet je wat eventueel een optie kan zijn. Een dagje uit in je eigen spa.

 

De voordelen van een dagje uit thuis

Je hebt geen reistijd, dat scheelt al veel. De wekker hoeft niet gezet te worden. Je kunt een gat in de dag slapen als je wilt. Geen zorgen om het ontbijt of klaarmaken van een lunch voor onderweg of het uitzoeken van een leuke lunchplek. Je komt gewoon op je gemakje jouw bed uit en trekt je ochtendjas aan en zet een heerlijke kop koffie. Sterker nog, een snelle douche is genoeg voordat jij aan het dagje uit in je eigen spa begint.

 

Nadelen van een dagje uit thuis

Zijn die er dan? Misschien kan het wat eenzaam voelen als je liever onder de mensen bent. Maar je kunt gewoon je vriendinnen uitnodigen en er een gezellig dames uitje van maken in jouw tuin! Borrelplankje erbij aan de rand van de spa en wat geurkaarsen of heerlijke wierook. Of maak van het dagje uit thuis een dagje quality time met je gezin, dat kan natuurlijk ook.

 

Jouw verwenmoment 

Bij een dagje uit in je eigen spa hoort natuurlijk ook verzorging. Misschien ben je nu helemaal warm gemaakt voor dit dagje uit, maar denk je welke verzorgingsproducten mogen eigenlijk in mijn spa? Als je hier meer over wilt weten kun je het beste ons artikel lezen: Welke verzorgingsproducten mogen in je jacuzzi? Hier gaan we er dieper op in. Maar wat vooral belangrijk is, laat badschuim en zeep maar achterwege. Andere mogelijkheden zijn er uiteraard wel. Om jouw verwenmoment compleet te maken, laat je een waterdichte speaker ronddobberen met jouw favoriete muziek of podcast. Ga ervoor zitten met een maskertje op en zet die massagejets maar aan. Een dagje uit in eigen spa is gelijk aan succes gegarandeerd!