4 tips om de jacuzzi in jouw tuin te upgraden

De avonden worden langer, de temperaturen schieten omhoog. Het kan maar één ding betekenen: de zomer komt er weer aan! In deze tijd is niets natuurlijk heerlijker dan te genieten in jouw tuin met jacuzzi. In deze blog geven we je wat inspiratie hoe jij de jacuzzi in jouw tuin nóg aantrekkelijker kan maken!

ingebouwde jacuzzi

Plaats je jacuzzi onder een overkapping

Ondanks dat de zomers in Nederland de laatste jaren toch wat warmer en droger geworden zijn, zijn we in Nederland niet altijd verzekerd van mooi weer. Je jacuzzi onder een overkapping plaatsen is daarom geen overbodige luxe. Weer of geen weer, jij bent in ieder geval verzekerd van een bubbelbad-sessie zónder regen.

Je jacuzzi inbouwen

Wil je het weidse uitzicht behouden, zonder dat dit geblokt wordt door een jacuzzi? Dan kun je overwegen je jacuzzi in te bouwen. Ook voor degene voor wie het lastig is een hogere jacuzzi in te stappen, is inbouwen een uitkomst.

Houd er wel rekening mee dat het inbouwen van een jacuzzi ook nadelen met zich meebrengt. Het repareren word namelijk een stuk complexer omdat er minder ruimte is. Daarnaast moet je telkens op je knieën om de filter of spa te reinigen.

Meer weten over het inbouwen van je spa? Lees dan onze eerdere blog!

Maak van je bubbelbad een complete wellness

Ga je graag naar de sauna of wellness? Overweeg dan eens een sauna in je tuin te laten plaatsen. De combinatie van bubbelbad en sauna zorgt ervoor dat jij altijd op ieder moment naar de wellness kan in je eigen  tuin. Wie wil dat nou niet!

’s Avonds genieten met mooie verlichting

In de zomer is het langer licht, maar ook zonnige, zwoele zomerdagen kan het ook heerlijk zijn om ’s avonds laat nog van je tuin en jacuzzi te genieten. Zorg daarom voor sfeervolle verlichting. Veel spa’s hebben ingebouwde LED verlichting, wat een mooi effect geeft in het water. Naast deze verlichting kun je je tuin natuurlijk nog meer aankleden om het geheel helemaal zomer-proof te maken!

Wil je gaan voor een modernere look in je strakke tuin? Er zijn verschillende opties in wat betreft verlichting waar je aan kan denken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van spotjes in je perken of borders.

Ga je liever voor een meer Ibiza-uitstraling? Dan kun je gaan voor fakkels of lampionnen. Zo waan je je in Ibiza, in je eigen tuin!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom