Jacuzzi kopen? Je kunt je eigen Jacuzzi samenstellen

Jacuzzi kopen? Je kunt je eigen Jacuzzi samenstellen

Je eigen Jacuzzi samenstellen

We hebben het al eerder gehad over alle voordelen die een jacuzzi met zich meebrengt. Om zo optimaal mogelijk te genieten van je jacuzzi kun je de jacuzzi ook zelf samen stellen. Geheel naar jouw wensen en voorkeuren. Een bubbelbad zorgt voor ontspanning, je kunt even helemaal tot rust komen. Voor de juiste sfeer kun je de bijbehorende verlichting en/of radio afstemmen op jouw gemoedstoestand. Verlichting biedt therapeutische eigenschappen. Wanneer je last hebt van pijntjes dan kun je de waterjets afstellen zodat ze de juiste kracht geven. Bij vele bubbelbaden kun je de temperatuur regelen zodat je de temperatuur op peil kunt houden. Op deze manier kun je nog langer genieten.

Jacuzzi afmetingen

Er zijn verschillende jacuzzi modellen. De waterinhoud, pompvermogen en afmetingen zijn verschillend. Met hoeveel personen wil je het bubbelbad gaan gebruiken? Waar wil je de jacuzzi plaatsen? Buiten of binnen en wat is de ondergrond waar je de jacuzzi wilt plaatsen? Vragen die je vooraf beantwoord moet hebben voor je overgaat tot de aanschaf van een jacuzzi. Er zijn inbouw bubbelbaden maar ook vrijstaande baden. Daarbij komen ook nog de verschillen in vorm, materialen, lengte, breedte en hoogte. Deze afweging maak je wellicht aan de hand van je lengte en hoe veel je het gaat gebruiken. Zit je vaak rechtop of houd je er van om lekker languit te liggen? En wil je lekker alleen genieten in het bubbelbad of samen?

Welke jacuzzi past bij jou?

Er is een ruime keuze in verschillende bubbelbaden. Niet alleen de bubbelbad afmeting maar er komt meer bij kijken. Een jacuzzi is dé manier om maximaal te ontspanning in je eigen omgeving. Oriënteer goed voor je overgaat tot aankoop. Alle eigenschappen en kenmerken staan vermeld bij de variërende bubbelbaden. 24 uur per dag, 12 maanden per jaar kun je thuis gaan relaxen.

Voor vragen/ opmerkingen of persoonlijk advies kun je altijd telefonisch bij ons terecht via 040-7074549. Bezoek ook eens onze showrooms in Nederland of België.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom