Maak je jacuzzi beleving compleet met aromatherapie

Maak je jacuzzi beleving compleet met aromatherapie

Heb je een drukke dag achter de rug en wil je graag lekker tot rust komen in je jacuzzi? Maak de spa beleving dan compleet met ontspannende aromatherapie producten. Je kunt deze geuren simpel aan het water toevoegen. En wees niet bang dat na gebruik de jacuzzi opnieuw schoongemaakt moet worden: de aromatherapie producten zijn gebaseerd op etherische oliën en deze laten geen vervelende resten achter in je jacuzzi.

Jacuzzi aromatherapie

Etherische oliën worden vaak gebruikt voor massages. En wat geldt voor massages, geldt eigenlijk ook voor jacuzzi aromatherapie: you hate it or you love it. Het gebruik van aroma geuren in een jacuzzi is dus voor iedereen anders. Op basis van je gemoedstoestand kun je uit verschillende geuren kiezen. Het ligt er ook aan of je lekker wil relaxen en gewoon tot rust wil komen of spier- of gewrichtspijn hebt waar je vanaf wil. Of misschien gebruik je überhaupt liever geen aroma geuren in je spa, omdat je het te ‘zweverig’ vindt. Hoe dan ook, de keuze is aan jou!

 

Verschillende geuren

Zijn de kinderen druk geweest en wil je even een moment voor jezelf om tot rust te komen? Kies dan voor een geur als lavendel. Deze etherische olie werkt ontspannend en rustgevend. Ben je wat druk in je hoofd na een lange werkdag dan kun je kiezen voor een aroma geur die kalmerend is voor de geest, zoals mint. Je kunt jacuzzi aromatherapie ook gebruiken wanneer je last hebt van verkoudheid. Zo is eucalyptus bijvoorbeeld goed voor de luchtwegen. Veel jacuzzi’s beschikken tegenwoordig over een speciale “aroma-unit” waar je jouw favoriete aroma geur aan toe kan voegen. Heerlijk!

Pas echter wel op dat je de juiste producten kiest. Gebruik je aroma geuren die niet speciaal voor jacuzzi’s zijn gemaakt, dan is de kans op verstopping en verontreiniging van filters en leidingen groot. En dat wil je uiteraard voorkomen!

Wil je graag meer weten over jacuzzi aromatherapie of de producten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom