Beste klant,
De omstandigheden dwingen ons er toe om aangepaste maatregelen te treffen. Onze Belgische vestigingen dienen gesloten te blijven.
Wij werken met een volle bezetting om alle lopende opdrachten en nieuwe aanvragen te kunnen uitvoeren. De plaatsingen en leveringen zullen niet worden beperkt.
We proberen u per telefoon en mail zo snel mogelijk te helpen bij vragen.
Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u op de hoogte houden.
Wij wensen u vooral veel gezondheid toe,
Team Bubbelkoning!
X

Product was successfully added to your shopping cart.

HYDROTHERAPIE

Hydrotherapie komt van het Griekse woord hydor (water) en therapeia (genezing). De basis van hydrotherapie wordt gevormd door de combinatie van massage, warm water en opwaartsedruk (gevoel van gewichteloosheid). Deze geweldige combinatie zorgt voor een positief effect op uw welzijn.

Werking 

Hydrotherapie van de Bubbelkoning heeft een gunstig effect op de productie van stresshormonen, de nachtrust, de bloedsomloop en de pijngevoeligheid van het lichaam. Lucht en water worden gecombineerd en zorgen voor verfijnde diepdoordringende massagestralen. Ook kunt u de kracht per zitplaats en jet instellen zodat de massagestralen verschillende soorten druk uitoefenen op de door u gewenste plaatsen. Zo kunt u specifiek de nadruk leggen op pijnlijke plaatsen om zo de pijn te verlichten. Elke plaats heeft verschillende massagestralen zodat zelf gekozen kan worden wat de fijnste massage is bij welke druk. De opwaartsedruk van het water zorgt ervoor dat alle spieren ontspannen. Het warme water zorgt ervoor dat uw lichaam verwarmt en het heeft een gunstig effect op de stijfheid van gewrichten en het verlicht overmatige spanningen van spieren.

U zult versteld staan hoe ontspannen u uit uw Bubbelkoning spa komt na het gebruik van de hydrotherapie!