Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Product was successfully added to your shopping cart.

REFERENTIES

Hier leest u de ervaringen van klanten over Bubbelkoning. U kunt ook zelf een referentie schrijven. We verloten iedere drie maanden onder alle nieuwe referenties een jaarpakket aan onderhoudsproducten! Heeft u dus zelf een spa van Bubbelkoning, wacht dan niet langer en schrijf uw eigen referentie!

 

 

 

 De Jong uit Biddinghuizen  

Grand Atlantic

Nadat Flip bij ons alles heeft geïnstalleerd, een kort berichtje: wat een goede monteur is dat zeg, en een ambassadeur voor jullie firma, maakt het plaatje van begin ( Peter uit Amersfoort) + (customer service /  planning) +  tot het eind (Flip!) tot een groot succes.

        

 

     

Willems uit Heusden-Zolder

  Atlantic

Zeer goede service vriendelijke mensen van in de verkoop  bij de levering en de na service. Goede uitleg bij levering en alles netjes opgeruimd bij vertrek. 

Zou geen 2 keer nadenken om opnieuw te kopen.

Eric en Sonja uit Heusden Zolder

 

 

   

Borghouts uit Weert

  Grand Atlantic

Het langere wachten is beloond. De hijskraan was nodig om onze spa achter het huis te krijgen. Zo gepiept. Alles keurig geplaatst en nu genieten.

Alle afspraken van Bubbelkoning uit Waalre zijn goed nagekomen. We zijn blij dat we bij aanschaf rustig alles hebben kunnen afwegen en een juiste keuze uit het brede assortiment hebben gemaakt.

 
     
Van Eembeek uit Lovenjoel  

 Atlantic

Het team van Bubbelkoning is fantastisch goed alvast bedankt hiervoor!

voor mogelijke klanten is dit zeker een aanrader niet twijfelen zou ik dus zeggen:

1 adres: BUBBELKONING

   
   

 

Burggraaf uit Hellevoetsluis

  Santa Cruz

Wij zijn 2 mei trotse eigenaar geworden van de Santa Cruz. Levering en plaatsing ging perfect alles is goed uitgelegd. Het is puur genieten in de spa en alles ziet en voelt degelijk aan.

 

Voor de echte spabeleving...Bubbelkoning!

 

Jeroen & Michelle Burggraaf