Beste klant,
De omstandigheden dwingen ons er toe om aangepaste maatregelen te treffen. Onze Belgische vestigingen dienen gesloten te blijven.
Wij werken met een volle bezetting om alle lopende opdrachten en nieuwe aanvragen te kunnen uitvoeren. De plaatsingen en leveringen zullen niet worden beperkt.
We proberen u per telefoon en mail zo snel mogelijk te helpen bij vragen.
Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u op de hoogte houden.
Wij wensen u vooral veel gezondheid toe,
Team Bubbelkoning!
X

Product was successfully added to your shopping cart.

BUBBELKONING TECHNIEK


Het besturingssysteem

Het besturingssysteem van onze spa's is van het bekende merk Balboa. Dit is een Amerikaans topmerk en marktleider op het gebied van spa / bubbelbad besturings-systemen. Het besturingssysteem voor de buitenspa/ bubbelbad heeft een zeer groot bedie-ningsgemak en is op een dergelijke manier ontworpen dat het automatisch bescherming biedt tegen bevriezing. U krijgt een continue verwarmings -status indicatie. Ook heeft het systeem een doordachte bescherming tegen overbelasting en het laat u kiezen uit diverse vooringestelde programma's zoals; een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en diverse bubbel en massage keuzes. Deze programma's zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. Ook de waterfiltering is geheel naar wens in te stellen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, alles verloopt volautomatisch.

 

     

De pomp

In onze bubbelkoning spa's worden alleen materialen van de allerbeste kwaliteit gebruikt. De pompen in onze bubbelbaden hebben slechts één belangrijke taak; het produceren van een krachtige stroming. Hierdoor zorgen alle jets samen voor een ultieme massage beleving. De J.A. pomp die we in onze spa hebben is nagenoeg geruisloos en deze zorgt voor een zeer krachtige en constante stroming van de verschillende jets.Hiermee kunt u als klant in uw bubbelbad jaren genieten van een perfecte massage van hoofd tot teen.

 

     

Het filter systeem

Om het water in uw bubbelbad / spa schoon en fris te houden is er een water filter- systeem dat het water intensief filtert en behandeld voordat het terug de spa in gestuurd wordt. Zelfs de kleinste vuildeeltjes blijven achter in de filter, waardoor uw bubbelbad / spa ten alle tijden schoon, zuiver en kristal helder water zal hebben.