Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Product was successfully added to your shopping cart.

Buiten spa kopen De voordelen van een jacuzzi in de tuin

Heeft u last van pijnlijke spieren of gewrichten? Overweeg dan eens een spa te kopen! Een buiten jacuzzi is toch heerlijk? De krachtige massagestralen versoepelen uw spieren en u voelt alle spanning en stress van u afglijden. Kom tot rust in het warme water van uw buitenspa.

Wat doen de massagestralen van een spa met uw lichaam?

- De bloedcirculatie wordt gestimuleerd.
- Gifstoffen in uw lichaam worden afgevoerd, waardoor u minder kans op griep of verkoudheid heeft.
- Het natuurlijk drijfvermogen van een buitenspa buiten laat uw lichaams-gewicht met negentig procent dalen waardoor u volledig kunt ontspannen.
- U kunt het hele jaar gebruik maken van een spa buiten in uw tuin.

Een spa kopen voor het ultieme genot!

Bubbelkoning levert topkwaliteit baden tegen een lage prijs. Onze bekende jacuzzi's voor in de tuin zijn met uitgebreide opties verkrijgbaar in verschillende modellen. We bieden diverse mogelijkheden, waardoor ze voor ieder budget en tuin geschikt zijn. Zo is deze vorm van heilzame ontspanning voor iedereen betaalbaar.

Bij Bubbelkoning vindt u buitenspa's van de hoogste kwaliteit. Met sterke waterstralen en heerlijke luchtbubbels kunt u jarenlang heerlijk genieten van uw eigen buitenspa. Dit komt doordat onze jacuzzi's gemaakt zijn van de beste materialen. 
Met meer dan vijftien jaar ervaring ontzorgen wij u volledig en zorgen we voor een professionele installatie van uw eigen buiten jacuzzi. Eenvoudig te onderhouden tijdens alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze waterstralen en bubbels zorgen ervoor dat u totale ontspanning ervaart tijdens het baden. De positieve effecten van een bubbelbad zijn de stimulering van de bloedsomloop, openen van de poriën, vermindering van gewrichtspijn en uiteraard de luxe van een spa in uw eigen huis. In de showrooms van Bubbelkoning kunt u zich over de complete collectie bubbelbaden laten informeren.

Een spa buiten in uw tuin is dé oplossing om even lekker weg te dromen en tot rust te komen in de openlucht. Heerlijk verkoelend in de zomer en heerlijk verwarmend gedurende de koudere dagen en avonden. In onze showrooms kunt u al onze jacuzzi baden zien, voelen en testen. Bekijk direct ons aanbod wanneer u van plan bent een buitenspa, spa of bubbelbad te kopen, kies voor top kwaliteit dat past binnen elk budget.

Bekijk al onze jacuzzi modellen