Wij zijn geopend volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie
Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

Bubbelbad

Bubbelbad

Bent u op zoek naar een bubbelbad? Bubbelkoning heeft een groot assortiment bubbelbaden in diverse prijsklassen en comfortniveau. Uiteraard zijn ze geschikt voor buiten en binnen. Bekijk hieronder de diverse modellen of kom naar 1 van onze showrooms. Hier kunt u de diverse bubbelbaden bekijken en u laten adviseren door 1 van onze medewerkers.
Van laag naar hoog sorteren

38 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

38 artikel(en)

Groot assortiment bubbelbaden

Bubbelkoning beschikt over een groot assortiment bubbelbaden. Logisch, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen. Dat is ook de reden dat we een groot aantal bubbelbaden hebben ontwikkeld. Deze hebben we veelal op voorraad staan. Dit zorgt ervoor dat we sneller uw spa kunnen leveren. En dat betekent sneller genieten van uw bubbelbad.

Op deze pagina vind u al onze spa modellen. Het onderscheid tussen de verschillende bubbelbaden zit in een aantal punten, zoals:

  • Aantal personen: van 2 tot 10 personen
  • Aantal zit- en/of ligplaatsen
  • Prijsklasse
  • Vorm: vierkant, rond, rechthoekig
  • Afmetingen
  • Aantal jets: tot wel 110 jets
  • Functie: we hebben ook zwemspa's

En mocht het zo zijn dat u in al onze spa modellen geen geschikt bubbelbad kunt vinden. Dan kunt u deze uiteraard ook helemaal op maat laten maken.

Diverse series

Bij ons hebben we onze bubbelbaden onderverdeeld in diverse series. Hieronder vind u ze.

Bubbelkoning spa's

De modellen in deze serie kenmerken zich door de scherpe prijzen. Uiteraard zonder in te boeten op de kwaliteit. Deze staat bij ons altijd voorop. In deze serie vinden we diverse modellen: ronde, rechthoekige en vierkante.

Bekijk de bubbelkoning spa's >>

Venice spa's

De venice serie is standaard wat luxer en kenmerkt zich door de fijne indeling. Daarnaast zijn vele modellen uitgerust met een nekmassage. Iets wat eigenlijk niet mag ontbreken. Er is namelijk niets zo lekker dan om heerlijk onderuit te gaan liggen na intensieve mentale of fysieke inspanning. En dan ondertussen een nekmassage te mogen ontvangen.

Bekijk de Venice spa's >>

Fox spa's

Als we het hebben over de fox serie dan hebben we het over absolute luxe. En daar zit dan ook alles bij wat u van een luxe spa mag verwachten: touchscreen bediening, 4 luidsprekers met extra versterker en subwoofer. En om het helemaal af te maken: extra massagejets die ook nog eens LED verlicht zijn. Als u een luxe spa wilt dan is dit uw serie.

Bekijk de luxe fox spa's >>

Zwemspa

Een bubbelbad waar u ook nog eens in kan zwemmen, bestaat zoiets? Jazeker, en u vind het bij ons. We beschikken over een aantal modellen zwemspa's. Stel u wilt lekker ontspannen dan kan dat uiteraard. Maar wilt u graag aan u conditie werken en lekker zwemmen. Dan kan dit ook! Nu horen we u wellicht denken: leuk dat zwemmen maar dan moet ik continu op en neer? We kunnen u geruststellen. Dit hoeft niet. Onze zwemspa's zijn voorzien van krachtige stralen waar u tegenin kunt zwemmen. Het is dus de ideale vervanger van uw zwembad.

Bekijk de zwemspa's >>

Enjoy spa's

De spa modellen van deze serie zijn de meest voordelige in ons assortiment. Ze zijn vrij basic uitgevoerd. Zo beschikken ze niet over een airblower of LED verlichting. Maar u heeft voor weinig geld wel een heerlijk bubbelbad/spa in uw tuin of op uw balkon.

Bekijk de enjoy spa's >>

Bubbelbad kopen, bezoek 1 van onze showrooms

Een bubbelbad koop je niet dagelijks. Dus op het moment dat u een heerlijke spa wilt gaat kopen wilt u deze natuurlijk wel zien. En u goed voor laten lichten. Want het zou zomaar kunnen zijn dat een ander bubbelbad uiteindelijk beter aansluit bij uw wensen. Dat is ook de reden dat we diverse showrooms hebben. Deze zitten verspreid door het land. In onze showrooms kunt u de diverse bubbelbaden zien. En uiteraard helpen onze adviseurs u met het kiezen van het juiste bubbelbad.