Product was successfully added to your shopping cart.
Share on Google+

Poolex Q-Line Full Inverter 7 kW warmtepomp

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.048,00

Waarom Bubbelkoning?

  • Gratis verzending v.a. €150,-
  • Grote eigen voorraad.
  • 8000+ tevreden klanten.
  • Veilig online betalen.
  • 14 dagen niet goed geld terug.

Product informatie

De Poolex warmtepompen zijn de oplossing om uw zwembad of zwemspa op een energiezuinige manier te verwarmen. Ideaal voor compacte plaatsing door zijn verticale design en met zijn krachtige, stille motor kan deze warmtepomp een rendement van wel 4,5 tot 7 kW behalen wat enorm bespaard op de energiekosten. Dit maakt de Poolex de perfecte oplossing om u langer te laten genieten van uw zwembad of zwemspa.


Poolex Q-Line Full Inverter 7kW zwembad warmtepomp


Met de Poolex Q-line Full Inverter kun je jouw zwembad energiezuinig verwarmen én profiteren van flexibele installatie. Dankzij de inverter technologie in combinatie met het verticale design behaal je met de Poolex Q-line een geweldig rendement zonder dat de warmtepomp veel ruimte in beslag neemt. De Poolex Q-line 7kW verwarmt zwembaden met een maximale inhoud van 28.000 liter. Om de inverter technologie optimaal te benutten adviseren we de warmtepomp bij zwembaden tot 21.000 liter.


Ruimtebesparend dankzij verticale uitstoot


Met de verticale uitstoot van koude lucht onderscheidt de Poolex Q-line zich van andere warmtepompen in de markt. De Poolex Q-line Full Inverter heeft in tegenstelling tot andere inverter warmtepompen namelijk geen vrije ruimte nodig aan de kant waar de lucht uitgeblazen wordt. Deze warmtepomp blaast zijn lucht namelijk uit via de bovenkant. Hiermee is de warmtepomp perfect geschikt voor compacte tuinen en kan de warmtepomp zelfs in de kleinste technische ruimte worden geïnstalleerd. Zorg er wel voor dat het apparaat aan de achterzijde (aanzuigkant) voldoende vrije ruimte heeft.


Geïntegreerde wifi module


Dankzij een geïntegreerde wifi module bedien je de verschillende functies van de warmtepomp gemakkelijk vanaf een app op je smartphone. De app geeft inzicht in de huidige watertemperatuur en het lopende programma. Het instellen van de programma’s is super eenvoudig en kan via de app op ieder moment gewijzigd worden. Zo stel je via de app de juiste temperatuur, het gewenste programma of de timer in.


ABS omkasting & onderdelen


De Poolex Q-line is voorzien van een stevige ABS omkasting die een goede weerstand tegen weersinvloeden biedt en UV-bestendig is. Dit betekent dat het materiaal niet verkleurt door de zon. Daarnaast is de warmtepomp uitgevoerd met een Toshiba compressor, wat het rendement van de warmtepomp verbeterd. Met een rendement van maximaal 1 op 12,8 levert de Poolex Q-line prima prestaties. De warmtepomp heeft bovendien een laag geluidsniveau van maximaal 27 dB op 10 meter. Door de inverter technologie werkt de warmtepomp in werkelijkheid stiller wanneer de pomp niet meer op vol vermogen draait.