Beste klant,
De omstandigheden dwingen ons er toe om aangepaste maatregelen te treffen. Onze Belgische vestigingen dienen gesloten te blijven.
Wij werken met een volle bezetting om alle lopende opdrachten en nieuwe aanvragen te kunnen uitvoeren. De plaatsingen en leveringen zullen niet worden beperkt.
We proberen u per telefoon en mail zo snel mogelijk te helpen bij vragen.
Mocht de situatie wijzigen dan zullen wij u op de hoogte houden.
Wij wensen u vooral veel gezondheid toe,
Team Bubbelkoning!
X

Product was successfully added to your shopping cart.

Waterdichte 17-inch TV met draad

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.050,00
U ontvangt 1050 Spaarpunten voor dit product

Waarom Bubbelkoning?

  • Gratis verzending v.a. €150,-
  • Grote eigen voorraad.
  • 8000+ tevreden klanten.
  • Veilig online betalen.
  • 14 dagen niet goed geld terug.

Product informatie

Deze 17" inch waterdichte TV is de ideale uitbreiding op uw spa. Lekker genieten van uw favoriete televisieprogramma terwijl u aan het bubbelen bent!

De TV is met draad, dat wil zeggen dat hij aangesloten moet worden op een COAX-kabel. Standaard wordt de TV geleverd inclusief afstandsbediening. Op het scherm zitten aan de onderzijde handige touchscreen knoppen waarop de belangrijkste functies zijn in te stellen, zoals volume en het gewenste kanaal.

De TV kan geleverd worden inclusief montagebeugel. U bevestigd deze beugel aan de zijkant van uw spa. U kunt hier gemakkelijk de TV op vastzetten. De beugel is draaibaar dus u kunt de TV altijd in de gewenste richting draaien. De beugel zit niet bij de prijs inbegrepen.